Ești împotriva legăturilor? Folosește pantofi flat!

05.03.2019.
190227 nw flat 1 clan
 

Ți-ai dori niște pantofi buni de ciclism dar vrei să eviți SPD-ul? Nu trebuie să cauți mai departe, findcă la Northwave poți alege chiar dintre două modele noi! Îți prezentăm noile modele CLAN și TRIBE, care au fost special concepute pentru pedale flat. Nu trebuie să fi atent ca să le cuplezi cu pedala și, cu toate astea, ai un nivel înalt de siguranță în timpul pedalării mulțumită cauciucului Michelin folosit la fabricarea tălpii. Cele două modele par asemănătoare însă diferă esențial: modelul CLAN este conceput pentru cicliști pur sânge și satisface dorințele celor mai înrăiți gravity rideri. Modelul TRIBE este un pantof generalist de care are nevoie orice ciclist, indiferent dacă vorbim de cicloturiști, navetiști, pasionați sau despre cei care preferă eBike-urile; TRIBE poate fi partenerul tău de nădejde și dacă nu ești în șaua bicicletei.

 
FlatClan 80193037-28
Northwave Flat CLAN
Încă alte două culori: Detalii produs
 
Ți-a dori o conexiune stabilă a piciorului chiar dacă ai pantofi fără SPD? Ești un ciclist centrat pe performanță dar nu vrei să renunți la pantofii flat? Atunci pantofii CLAN sunt pentru tine! Talpa este o realizare comună cu  Michelin, este realizată din material special Gecko+ și se lipește de pedală de parcă s-ar fi folosit adeziv. Sistem de talpă tri-strat, pentru a avea control total și aderenţă maximă. Suprafaţă specială cauciucată cu aderenţă ridicată Michelin Gecko+. Strat median din TPU, cu rigiditate calibrată și cu suport pentru bolta tălpii. Stratul interior din EVA are un efect ridicat de eliminare a vibraţiilor. Pantofii CLAN, prin caracteristicile excepționale, sunt realizați pentru cicliștii profesioniști, iar faptul că arată bine este doar cireașa de pe tort! 
Flat Tribe 80193038-80
Northwave Flat TRIBE
Încă alte patru culori: Detalii produs
 
Pantofii TRIBE sunt recomandați pentru acei cicliști care simt că pantofii obișnuiți de stradă sau niște adidași nu sunt potriviți pentru ciclism, însă nu vor să utilizeze SPD. Cu acești pantofi ai un control bun asupra pedalei. Datorită talpei mai rigide față de pantofii de stradă, piciorul nu obosește nici chiar la ture, însă este suficient de elastic ca să fie confortabil la mersul pe jos. Dacă nu vrei să tot schimbi pantofii înainte și după pedalat, atunci TRIBE este pentru tine! Acest model încorporează într-un mod optim caracteristicile pantofilor de ciclism cu cele de stradă. Model plurivalent, poate fi purtat toată ziua. Sunt disponibile cinci variante de culori, pentru ca toată lumea să găsească modelul cel mai potrivit! 
 
190227 nw flat 2 tribe

 

HU | RO