Freerider a testat casca de oraș Merida Urban

05.11.2018.

Cunoscutul producător de biciclete Merida, dispune și de o gamă impresionantă de echipament pentru ciclism. Din multitudinea de produse se remarcă noua cască de ciclism pentru oraș Merida Urban, pe care a testat-o recent revista românească de ciclism Freerider.ro.

2.jpg

Așa cum și redactorii de la Freerider au observat, noua cască se remarcă nu doar prin protecția pe care o oferă în traficul urban ci și prin aspectul elegant care se asortează cu orice îmbrăcăminte elegantă de oraș. “Aspectul este foarte plăcut”, spune Dan Mazilu, redactorul care a publicat recenzia. „Deși sobră și fără vreun design deosebit, casca o consider foarte potrivită pentru mediul urban. De multe ori e amuzat să vezi biciclșitii pe bulevarde echipați cu haine de concurs și cască la fel. Nu se prea potrivește, mai ales atunci când se încearcă asortarea căștii de “race” cu hainele de “office”. Din punctul ăsta de vedere Merida Urban are nota 10”.

1.jpg

Un alt aspect remarcat de redactori a fost cozorocul căștii, un detaliu pe cât de stilat, pe atât de util. Cozorocul oferă căștii personalitate și imprimă purtătorului o imagine „cool”. Însă în același timp, aspectul practic nu poate fi ignorat. „Primul lucru deosebit pe care-l vedem la Urban este cozorocul”, spune Dan Mazilu. „Îmi place ideea și arată mai interesant casca în felul ăsta. Este o trăsătură inspirată de la șosea unde unii cicliști preferă să poarte o șepcuță pe dedesubtul căștii. Pe lângă stilul special pe care-l inspiră, cozorocul este foarte util pentru că pur și simplu face umbră”.

Recenzia a fost publicată în original pe Freerider.ro și poate fi citită în întregime aici.

Casca Merida Urban este disponibilă în doua variante de culori, negru mat cu accente de negru lucios și negru lucios cu verde și gri și mărimea unică 54-58 cm la prețul de 239 lei. Căștile de ciclism Merida sunt disponibile în România prin rețeaua noastră de comercianți.

HU | RO