Încălțăminte cu talpă dreaptă de la Northwave: Clan și Tribe

02.08.2018.

Cea mai importantă noutate de la Northwave pentru sezonul 2019 este pășirea în segmentul All-Mountain, atât cu încălțăminte nouă cât și cu haine noi, o premieră pentru italieni. Mișcarea era planifcată de ceva timp, însă a durat un pic până au fost puse la punct toate detaliile. În cadrul Eurobike, am stat de vorbă cu un reprezentant Northwave care ne-a arătat plin de entuziasm și de umor noile produse. Italienii ăștia chiar se pricep să te convingă!

 DSCF2102.jpg

Clan și Tribe sunt noile perechi cu talpă dreptă, dezvoltată bineînțeles cu Michelin cu care cei la Northwave au o colaborare mai veche. Dat fiind faptul că este un segment de încălțăminte cu mulți concurenți, aveau nevoie de un aliat puternic pentru a veni cu un produs pe măsură. Astfel, trei criterii au trebuit îndeplinite pentru ca noua talpă să ajungă la maturitate: aderență, tracțiune și durabilitate. Doi ani le-au trebuit pentru a găsi mixul ideal pentru noua talpă, pe care l-au botezat Gecko+, cel mai aderent compound de pe piață conform italienilor. Diferența reală se poate simți la interior unde totul este contruit pentru confort, stabilitate și absorbție a șocurilor.

Acrticolul întreg puteți să-l citiți aici: https://www.freerider.ro/noutati/incaltaminte-talpa-dreapta-northwave-clan-si-tribe 

HU | RO