Mănuși ciclism toamnă/iarnă

30.09.2016.
161003 nw kesztuk 1
 
Cei mai mulți cicliști vor observa prima dată frigul la extremitățile degetelor. Mâinile și implicit degetele sunt cei mai expuși la vântul din timpul mersului, iar degetele reci și umede creează o stare neplăcută pe lângă faptul că se reduce controlul asupra bicicletei. Mănușile prezentate în continuare pot să contracareze efectele neplăcute al frigului și a umezelii. Lucrurile importante și aici se află în micile amănunte: manșeta care se închide bine, palma moale și care nu alunecă pe ghidon și partea cu material de ștergere de pe degetul mare. Materialul cu membrană anti apă și vânt estet tot o necesitate. Aplicațiile reflectorizante pot părea mărunțiș nesemnificativ, dar importanța faptului de a fi vizibil în condiții de ceață sau lumină insuficientă este bine cunoscută de cicliști. Efectul materialelor reflectorizante se poate maximiza prin folosirea materialelor în culori fluo. 
 
Northwave HUSKY LOBSTER Extra Protective, negru
 
Husky Lobster 89142034 10
 
Mănuși de iarnă cu extra protecție. Din material cu membrană rezistentă la apă și vânt. Zona degetului mare ranforsată, manșetă elastică rezistentă la apă. Interior deosebit de călduros PrimaLoft Gold® cu membrană Eurotex®. Inserții reflectorizante pe dosul palmei, aplicații siliconice anti alunecare pe degete. Una dintre cele mai călduroase modele pentru ierni deosebit de geroase.
Preț: 249 Lei
Detalii produs
 
Northwave ARTIC EVO, negru
 
Artic Evo 89112203 10
 
Mănuși profesionali de iarnă. Rezistență totală la apă și vânt cu interior din material subțire și extra cald Thinsulate® microfibră, cusături ergonomice. Zona degetului mare întărită, manșetă moale și călduroasă. Aplicații anti alunecare din silicon în zona palmei, inserții reflectorizante pe dosul palmei. Una dintre cele mai călduroase modele pentru vreme geroasă de iarnă.  
Preț: 189 Lei
Detalii produs
Northwave SONIC, negru/gri, negru/verde sau negru-galben fluo
 
SONIC 89152081-07 Sonic 89152081-04
 
Mănuși de iarnă cu rezistență împotriva vântului și a apei cu membrană NW 4Pro și căptușeală moale și călduroasă tip Thinsulate®. Zona palmei din piele sintetică cu inserții GEL împotriva șocurilor. Zona degetului mare este întărită și are material moale de ștergere. Manșetă lungă ergonomică tip „thermoshaped”. Inserții reflectorizante. Pentru zile reci.
Preț: 169 Lei
 
Northwave Power 2 GEL, negru sau galben fluo
 
Power2 gel 89162104-10 Power2 gel 89162104-41
 
Parte superioară din material moale, elastic și rezistent la vânt cu respirabilitate ridicată, cu membrană NW 4Pro®, căptușeală flaușată, lateral inserții reflectorizante, manșetă dublă, flaușată. Zona degetului mare este întărită, gaică pentru ajutor la dezechipare, inserții reflectorizante. Pe palmă inserții GEL extra-groase împotriva șocurilor și aplicații din silicon contra alunecării. Mănuși călduroase, pentru temperaturi reci toamnă/iarnă, unul dintre cele mai populare modele din ofertă.
Preț: 128 Lei
 
Northwave Skeleton W-GEL, negru
 
Skeleton 89102201 11
 
Realizat din neopren impregnat cu membrană rezistentă la vânt. Pe degetul mare întăritură și inserție pentru ștergere. În zona palmelor inserții GEL acoperite cu dungi de silicon împotriva alunecării. Recomandat pentru temperaturi friguroase, specifice toamnei.
Preț: 175 Lei
 
Northwave CONTACT TOUCH, negru
 
Contact Touch 89132035 10
 
Realizat din material tehnic, subțire și elastic. Interior moale și călduros. Inserții contra alunecare pe palmă și pe degete. Degetul mare cu material pentru ștergere. Echipare rapidă și sigură datorită manșetei întărite. Se mulează pe mână, se poate utiliza și ca mănușă interioară. Model universal, se poate folosi nu doar pentru ciclism ci și pentru condus. Pe degetul mare și arătător terminații compatibile smartphone. Proiectat pentru a fi utilizat toamna/primăvara sau în vreme foarte friguroasă ca mănușă interioară.
Preț: 95 Lei

HU | RO