Merida eOne-Sixty primește aprobarea celor de la Bikeboard.at

07.11.2018.

 

Revista austriacă de biciclete și snowboard Bikeboard.at, a publicat o recenzie foarte detaliată asupra noului mtb electric Merida eOne-Sixty 900E, apreciind fiecare detaliu al bicicletei. Începând cu echiparea și geometria, continuând cu cadrul, motorul și configurația bateriei, până la performanțele impresionante demonstrate la deal și la vale pe potecă.

 

Iată ce au avut de spus redactorii:

Modelul 900E din sezonul 2019, continuă să impresioneze cu puternicul motor Shimano STePS-E8000, suspensia performantă, componentele, puterea brutală de oprire a frânelor Shimano Saint, roțile foarte robuste DT Swiss Spline HX1501 echipate cu anvelopele în format plus Maxxis DHRII 2.8” și cu precizia excelentă a componentelor electronice Shimano Di2.

merida eone-sixty 900e RES.jpg

Însă și mai important decât echiparea este modul incredibil cum această super-bicicleta merge și la vale, dar și la deal. Cum vireaza cu sau fără ajutorul motorului. Geometria jucăușă, care este foarte similară cu cea a unei biciclete normale de enduro, greutatea destul de mică de aproximativ 22 kg, faptul că este foarte silențioasă și specificațiile plăcute pe care le oferă motorul Shimano – care în modul ECO și Trail oferă o asistență blândă și predictibilă care nu dă impersia de plafonare în peretele invizibil de peste 25 kmh, toate acesta fac din bicicletă una extrem de dezirabilă.

De asemenea, pedalarea pe zonele plate se simte foarte naturală, lucru care face ca de multe ori să nu ai nevoie deloc de asistența electrică. În felul ăsta îți îmbunătățești și tu condiția fizică, dar și prelungești durata de viață a bateriei.

Recenzia a fost publicată în original pe Bikeboard.at și poate fi citită în întregime aici.

Bicicleta Merida eOne-Sixty 900E este disponibilă la prețul de 27.500 lei, redus acum cu peste 15%. Bicicletele Merida sunt disponibile în România prin rețeaua noastră de comercianți.

HU | RO