Merida Fan Club România

02.10.2018.
În curând vom împlini un an de existență pentru grupul „VIP" Merida Fan Club România. În acest grup fanii încarcă poze Merida, postează despre ture extreme sau ieșiri de seară, sfaturi și comment-uri.
Credem că până acum fiecare membru al grupului s-a comportat exemplar, lucru ce nu prea se întâmplă pe alte grupuri de cicliști. Da, știm că avem mai mulți membri în grup care nu au Merida, însă nu s-au iscat discuții în contradictoriu sau certuri din cauza unei biciclete mai „stranii” sau a unei alte mărci care nu e Merida.
Numărul membrilor grupului a ajuns la 500, număr ce merită sărbătorit printr-un concurs pentru membri grupului. Valoarea premiilor depășește suma de 1000 lei.
Premiile:
Locul 1.
Locul 2.
Locul 3.
 
Pentru a participa în concurs este nevoie doar să încarci în folderul Tombola Verii 2018 o poză realizată cu bicicleta ta preferată într-un magazin Merida Dealer. Ca model, noi am încărcat deja o poză cu un fan al lui Nibali.
Am dori ca să participe cât mai mulți cicliști din țară așa că am hotărât ca ultima zi de participare să fie 10 septembrie 2018 iar juriul va alege primii trei clasați până la sfârșitul lunii septembrie.
Vă dorim pedalare plăcută și o vară frumoasă în continuare! 
==UPDATE: pentru a da mai multora dintre voi șansa să câștige accesoriile enumerate ca premiu, prelungim termenul de încărcare a pozelor până la data de 20 octombrie 2018! REGULAMENTUL ESTE DEOSEBIT DE SIMPLU, VĂ RUGĂM SĂ-L CITIȚI! Spor la postat ==
 
Nibali FAN.jpg
HU | RO