Recenzie foarte bună pentru maioul tehnic Northwave Light

28.07.2018.

O recenzie excelentă pentru maioul tehnic Light de la Northwave realizat de revista Freerider.ro. Redactorii au testat noul produs al italienilor de la Northwave, în diferite situații și ipostaze.

Articolul începe cu un ghid comprehensiv privind utilitatea acestui tip de echipament sportiv. Sunt exemplificate avantajele unui astfel de maiou denumit „first layer”. „Acestea ajută în principal la reglarea temperaturii corpului prin eliminarea rapidă și eficientă a transpirației”, spun redactorii. Este explicat și termenul de „wicking”, prin care se descrie proprietatea materialului de a drena umezeala.

03.JPG

Maioul Northwave Light și-a dovedit utilitatea în toate momentele când a fost folosit – la concursurile de ciclism, antrenamente și chiar în timpul plimbărilor pe bicicletă. „În timpul efortului l-am găsit nu foarte ci extrem de eficient”, spune Dan Mazilu, redactorul care s-a ocupat de acest test. „În pauze puneam mâna pe tricoul exterior și-l simțeam umed și rece. Era semnul clar că transpirația din el era în proces de uscare”.

02.JPG

Northwave Light este construit din materiale clasice, poliester și elastan, însă modul de fabricație este foarte specializat. Este gândit în așa fel încât să se comporte ca un prosop care absoarbe umezeala.

04.JPG

A fost apreciată inclusiv rezistența materialului. Maioul este „o plasă relativ delicată, dar robustă în același timp”, spune Dan Mazilu. „După o mulțima de spălări, maioul arată în coninuare ca nou. Dacă scrisul de pe etichete abia se mai distinge, materialul este în continuare la fel de moale, confortabil și eficient în acțiune”.

Recenzia a fost publicată în original pe Freerider.ro și poate fi citită în întregime aici. Maioul Northwave Light are prețul de 85 lei și poate fi găsit în rețeaua noastră de comercianți.

HU | RO