Revista Freerider a testat componentele BikeBone

10.10.2018.

Revista Freerider.ro a testat componentele noastre BikeBone, lansate pentru completarea cockpit-ului bicicletei. În gama BikeFun BikeBone sunt de găsit mai multe variante de pipe, ghidoane și tije de șa, care se completează cu multe modele de manșoane și șei marca BikeFun.

bicicleta pipa bikefun bikebone (7) res.jpg

Redactorii au echipat o bicicletă cu noile componente BikeBone și au folosit-o în condiții normale de utilizare, asta însemnând drumuri în oraș, în parc sau plimbări lungi pe drumuri forestiere. Au fost observate mai multe avantaje ale componentelor BikeBone cum ar fi opțiunile pentru lungimea pipelor, cele două opțiuni de lățimi pentru ghidon și cele trei variante de diametru pentru tija de șa, toate gândite pentru ca piesele BikeBone să fie compatibile cu cât mai multe biciclete.

bicicleta tija de sa bikefun bikebone (4).JPG

Construcția componentelor este realizată în Taiwan, lucru care garantează calitatea pieselor. Este un aspect pe care l-au remarcat și redactorii “Construcția și finisajul sunt de nota 10, aluminiul venind din Taiwan ”.

Recenzia a fost publicată în original pe Freerider.ro și poate fi citită în original aici. Componentele BikeBone sunt disponibile în toată țara prin rețeaua noastră de comercianți.

HU | RO