Test – echipament de damă Northwave Acquerello și Venus 2

02.10.2018.

Revista Freerider.ro a publicat recent un test pentru câteva piese de echipament de damă de la Northwave. Mai precis este vorba despre tricoul și mănușile din seria limitată Acquerello și pantalonii ¾ Venus 2.

test-tricou-northwave-acquerello-10_resize.jpg

Redactorii au vorbit despre funcționalitatea și calitatea construcției celor trei piese de echipament, pe care au găsit-o la un nivel foarte ridicat. Însă pe lângă utilitatea și performanța produselor, redactorii au apreciat și designul deosebit al tricoului și mănușilor Acquerello.

“Toate cele trei produse au plăcut și au performat în teren așa cum au promis”, spun redactorii de la Freerider.ro. „Pentru tricoul și mănușile Acquerello, performanțele lor sunt foarte apropiate de cele oferite de produsele de top, avantajul acestora testate de noi fiind designul special, lansat de Northwave în ediție limitată”.

Pentru cele trei produse, prețurile sunt de 85 lei pentru mănușile Northwave Acquerello, 265 lei pentru tricoul Northwave Acquerello și 295 lei pentru pantalonii Northwave Venus 2.

Recenzia a fost publicată în original pe Freerider.ro și poate fi citită integral aici.

Echipamentul de ciclism Northwave este dispionibil în România prin rețeaua noastră de comercianți.

HU | RO